søndag 9. april 2017

Midtsommerfest Efri Halfa og BMT1001

Etter en del om og men, og vurderinger, ender det opp med at Brustadteam går til anskaffelse av bobil. Helt utrolig ettersom Hr. Brustadteam har nektet å kjøre bobil i årevis. Men det kom altså en Burstner til gårds. 🚐



Ikke mange ukene etterpå kjøper jaggu Team Skartun maken bil. Og det ligger an til et eventyr med bobiler og geocaching. 🚍

Brustadteam oppdager nesten ved en tilfeldighet at det skal arrangeres midtsommerfest midt oppe i BMT 1001. På et sted kalt Efri Halfa. Og det er event samtidig. 😯  Dette må sjekkes nærmere. 

Vi snakker med Team Skartun og det er ikke tvil. Dette skal vi være med på. Fest i ødemarken og geocaching i BMT. Og vi begynner å planlegge. 


 

Alle duppeditter oppdateres og iPad med sim-kort monteres til navigasjon i bobilen.

Og så bærer det i vei 17. juni 2016.

Vi kjører nesten direkte mot BMT. Tar av E6 på Grong og kjører mot Namsos. Tar så videre av ved Ranemsletta og kjører ned til BMT #950. Her betaler vi bomavgift for området og legger av gårde oppover skogsveien. Noe spent på hva som møter oss. Men veien er ikke så ille og det går veldig greit. 

Det ble ikke noe caching av betydning denne kvelden. Vi var mest opptatt med å finne et sted å campe. Vi hadde fått noen tips på forhånd, men de tipsene funket ikke. Derfor kjørte vi et godt stykke før vi endelig fant et sted mellom #714 og #713. En bitteliten gresslette hvor vi kunne parkere. Årets første bobilcamp. 😃



Campen natt til lørdag. 


Været var ikke det beste men humøret på topp. 😂


Litt småjusteringer måtte til for å bli dus med vann, gass, toalett og kjøleskap. Men det meste ordnet seg underveis. 

Vi viste at SASkoglund og Lasolse var i området, men på grunn av håpløst dårlig mobildekning fikk vi ikke kontakt med dem. Det viste seg derimot at de hadde campet ved #711. Altså like ved. Hr. Skartun og Hr. Brustad var jo ute i natten og logget #714 og #713, så vi var ikke så langt unna. 

Lørdag 18. juni 2016.


Herren i Team Skartun har fått på seg cachebrillene. 


Været er bedre og nå skal det caches. 👍 Men vi drar ned til Efri Halfa først for å skaffe vann til Team Skartun. Lekkasje. Eller ikke!?!? 😱  Og vi får sjekket opp hvor vi skal parkere til kvelds. Plass hadde vi bestilt på forhånd. Men greit å få sjekket. Og vi får logget eventet samtidig. 🐸

Så drar vi igjen oppover i ødemarken. Vi kjører opp til krysset ved #774 og cacher oss nedover Vesterå. Og alle cacher blir logget. Ingen DNF her nei. 👍  Vi møter SASkoglund og Lasolse på turen og slår av en rask prat. 

Det bærer nedover og en fantastisk cacheopplevelse ved #766. Her ble det vanskelig å unngå det våte element. Kjempemoro med cacher utenom det vanlige. 👌



Badecache. 


Og vi tar en avstikker ved #750. Bom stopper oss etter #759. Resten tar vi senere. Men så. Vi oppdager at vi ikke har lastet ned #1001++68. Fikk et kort glimt av den på mobilen. Vi må prøve likevel. Og her slår fru Brustadteam til igjen. Finner den uten GPS og uten mobil. Kun intuisjon. Ufattelig. 



Så happy for funn. 😊


Vi når Efri Halfa uten DNF og det er klart for fest.

Vi får parkert bilene. Griller og koser oss, og drar inn på festområdet. Og det er imponerende hva de har fått til nesten en mil inne i ødemarken. Masse folk. Diger scene og topp musikk. 




Topp musikk. 🎸 🎹 🎺 🎼



Og merkelige mennesker i god stemning. 😂
Hr. og Fru Brustadteam.


Søndag 19. juni 2016.

Søndagen etter frokost bærer det videre nedover Vesterå igjen. Været er igjen dårlig og det er fryktelig vått å bevege seg ut i terrenget. Men uansett. Det er flotte cacher i meget bra stand. Og en del morosaker er det å finne i BMT.



Morosaker. 😅


Vi blir våte og kalde, og vi hopper over en del cacher nedover dalen. Men vi har hatt nok en fantastisk helg sammen med Team Skartun. Og ikke minst har vi fått testet bobil-caching. Og det fungerer utmerket. Selv på smale skogsveier. 



Vi takker for turen og kommer tilbake til BMT.

Happy Caching 🐸










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar