lørdag 10. desember 2016

Vinteren 2015 - 2016

Hva gjør man når det ikke er så mange vintersikre geocacher å lete etter nærområdene?


På ytre Helgeland, i HALD kommunene,  er det ikke så veldig mange geocacher å lete etter. Enda i alle fall. Og så har vi jo funnet en god del av de som er der allerede. Å dra på cachetur innover landet er kanskje ikke det som gir mest uttelling på vinterstid. Det meste av cacher er vel nedsnødd. Og vi er ikke såååå glad i snø heller. ☃

Men det klør jo i kroppen etter å holde på med denne sporten likevel. Og det kan jo bli en del meningsløs vandring frem og tilbake. 




Frem og tilbake.


Selv om det kan være fint på vinteren er dagene korte og man må finne på noe som kan underholde. Og prøve å holde sportsånden oppe. Noen turer litt hit og dit i andre sammenhenger blir det jo. Så en og annen cache logges innimellom. Men aktiviteten har helt klart gått ned etter at vinteren har kommet. 





Noen cacher logges innimellom.


Brustadteam bruker mye av sin tid på Brustad. Vårt fritidsparadis på Dønna. Her blir det slappet av, ladet batterier, og vi koser oss virkelig her. Store deler av huset har enda ikke fått lagt inn ny strøm etter renovering. Men hva gjør vel det. I cachesekken finnes det hjelpemidler for kveldskos. 😂





Hodelykt finnes i sekken.


I cachesekken finnes det også andre ting å holde på med. Man kan jo rydde i sekken for eksempel.




Og har man først Mac´en fremme kan man jo rydde litt i logger.




Pent og ryddig. 😎


Vintersesongen brukes også til å forberede nye spennende cacher. Brustadteam elsker å finne på nye varianter. Og det er ofte fruen som legger siste finish på verket. Hun har jo vært hobbykunstner og har et flott maleskrin som kommer til nytte. 




Fint blir det.


Og så kan man jo finne på masse tull og tøys. Særlig når man har fått seg snapchat.




Og litt radiobingo på fredagskvelder. 😂 😂




Gjennom vinteren planlegges det nye cacher i Brustadteams rike. En julecache laddes og på fine dager kan man jo gjøre et utlegg.





Planlegging. 

Det planlegges store cacher. 😃




Hmmm......   !!!

Og selvsagt kan man bruke lange kvelder til å løse mysterier. 



PS. BILDET FØRER IKKE TIL LØSNINGEN!


En hard nøtt å knekke. Men den løsnet etter litt samarbeid med andre cachevenner. 😂  Takk takk. FTF ble det dessverre ikke.

Nå gleder vi oss til å ta fatt på 2016.

Happy caching  🐸








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar